Tein eilen kirppislöytöjä... pitkästä aikaa. Löysin Onnille ihanan hupparin (3.50€), kummipojalle paidan(2€), Ystäväni N tytölle ihanaisen mikki bontson (2€), kontion kumisaappaat (0.50€), A  farkut (2,50€) , ihanan monogrammilautasen (1,50€) ja monogrammityynynpäällisen (1.50€). Kaikki siis erittäin hyväkuntoisia,laadukkaista ja edullisia. Ostan kirpputorilta vain laadukkaita uudenveroisia ja edullisia tavaroita. Ehkä joskus myös jotain vanhaa... :) Keräilemiäni juomalaseja ei tällä kierroksella löytynyt yhtään .Tässä esiteltynä ihanainen tyynypäällinen joka pääsi heti käyttöön:1700591.jpg

Ja lähikuva ihanasta kirjonnasta

1700593.jpg

Eilen oli muutoinkin hyvä päivä :)

Ostin eilen myös uuden imurin, sellaisen punaisen, jossa ei ole pussia vaan säiliö jota tyhjennetään. Uskoisin että toimii koira ja lapsi perheessä paremmin. Imuria testaillessa ilta kului ja siistiä tuli... tehokkaalta vaikutti, on on myös kaunis katsella.. mulla kun tuppaa jäämään imuri aina laittamatta kaappiin , kun sitä tarvitaan meillä kuitenkin aikas useesti.

Tänään haaveena Onnin huoneen siivous ja järjestely uuteen uskoon, sekä sängyn vaihto isompaan, kun poika on kasvanut jo ihanaisen rautasänkynsä mittaiseksi... Rautasänkyä saisi toki venytettyä, mutta kun sitten pitäis teettää patja, kun on niin kapea että ns. normaalipatja mahdu... ja meillä kun on ylimääräinen hyvä runkopatja niin saa nyt ainakin toistaiseksi nukkua sillä. Rautasänkyä en raski millään laittaa varastoon ja ajattelinkin että kun mulla on ihan tyhjä nurkka makuuhuoneessa jos toisin sen siihen, ja kun aika usein on lapsi vieraita tai hoitolaisia niin siinä olis kiva peti (vien ilomielin sen nyt siinä seisovan matkasängyn varaston perälle)

Viikonloppuna on pienen kummityttöksi tulevan prinssesan ristiäiset, mukavaa siis.