Joskus saa nauraa ihan arkiasiolle:

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ratsastuskypärän  mukana tulleet ohjeet:

"Aseta kypärä tarkasti ja aina käytä virheettömästi ohjeen mukaan, joka on säädetty valmistajalla, saadaksi enimmäismääräa suojelusta.

Kypärä voi imeä energia joka iskuista, jotka aiheutuvat osasta kuorin hävityksestä tai suojelevan pehmusteen hävityksestä tai molemmista. Joskus kypärän vaurio on epänäkyvä, ja sen takia kun kärsii isku kypärä pitäisi olla heitetty ja vaihtaa uusi kypärä.

Käyttäjien päin muoto ja koko eivät ole sama ja eikä kypärät. Sen takia valitse yksi siitä sekä mukava että oikein koko saadaksi paras suojelus. Kypärä pitäisi olla kova sopiva. Käyttäjä ei tunnu epämukavalta, irralliselta tai siirrettävältä kun kunnolla kiinnitetään.

Pääse kypärä lempeästi lämpimällä vedellä ja suopalla. Kuivataan luonnollisesti.

Älä paljasta se suorasti auringonvalossa tai lähde se lasin alla kuten auton takahyllyn alla. Varastoi se puhtaassa, kuivassa, viileässä paikassa ilman suoraa auringonvaloa.

Säilytä kypärä alkuperäisessa tai samanlaisessa pakkauksessa suojataksi kypärä pienestä töyssystä ja hankauksesta kuljetuksen aikana.

VAROITUS !
Kuvailtu päähine on suunniteltu vain hevosurheiluin tapahtumoilla. Sen tarkoituksensa on sitä, että suojata kättäjien päät iskuista. Tarjoittu suojelus kypärälla riippuu onnettomuuksen olosuhteesta. Kypärä pukeutuminen ei aina estää kuolemin tapauksista tai pitkäkausista vammoista."

 

 

Onkohan ollut kääntäjän kielitaito vähän ruosteessa???