.. huomasin että yleensä kirjoitukseni alkaa.. taas on perjantai, mutta nyt kun olin perjantaina vapaapäivillä onkin jo maanantai. Kiireinen sellainen... kun on kolme päivää pois niin sitten tietää mitä edestään löytää.. mutta ei se mitään , pidän työstäni :)

Kotielämä rintameelle ei uusia tuulia vieläkään näkyvissä.. vaikka kuinka yritän haistella joka suuntaan että mistä se paras tuuli puhaltaisi mikä kantaisi pisimmälle...

Ulkona on harmaata, loskaa ja märkää... lapset menivät tosin tänään hoidosta ulkoilumajalle hiihtämään, toivottavasti oli lunta. Meidän hoitopaikassa olivat keksineet mukavan jutun, ryhmiksessä vierailee tällä viikolla joka päivä joku perhepäivähoitajista lapsineen.. noin niinkuin ystävänpäivä kylässä.

Meillä sitten taas täällä koululla on koko viikon ruokailupaikoissa laatikot joihin voi jättää ystävänpäivä kortteja tai kirjeitä opiskelijoille tai henkilökunnalle. Kivat laatikot tuunasin ihan itse ! (harmi kun en saa kuvaa liitettyä) sitten torstaina jaan postia... toivottavasti idea ottaa tuulta.. täällä nämä tälläiset on ihan uutta :) Voin kertoa teille Blogini lukijat sitten torstaina montako postia kiikutin... (väkeä on kuitenkin useampi sata..)